13 juli 2006

Presentation i Lund

Imorgon ska jag hålla en presentation om djurrätt och vegetarianism på en grillkväll arrangerad av Djurens Rätt och Govindas. Förutom min presentation kommer det bland annat bjudas på schysst vegetariskt grillkäk. Så här skriver Djurens Rätt om det på sin hemsida:

Govindas i samarbete med Djurens Rätt Lund ger dig:

veggo-grillkväll på bakgården - sommarens fräschaste grillning!

- 50 kr för mat och mingel
- Sex veganska rätter
- Djurens Rätt Lund informerar om veganism/vegetarianism

datum och tid: Fredagen 14e juli kl. 19.00
plats: Govindas, Bredgatan 28, Lund

sugen? ring gärna och anmäl ditt intresse!
046-12 04 13
076-249 88 08

Välkommen önskar
Govindas och Djurens Rätt Lund

1 kommentar:

Alvin Lindstam sa...

Det kom ca 70-80 personer till grillkvällen, där det förutom grillspett bjöds på olika röror/såser, biffar och en kokosdessert. Ca 50 personer lyssnade på min presentation, och jag baserat på folks reaktioner måste det sägas ha varit väldigt lyckat. De andra djurrättsaktivisterna tyckte om det, och det ska även ha kommit fram folk till infobordet efteråt och sagt att det var ett väldigt bra föredrag.

Det känns kul att man kan fånga folks intresse och skapa tankar utan att behöva visa djurskyddsliga bilder eller berätta om skräckscenarion, utan istället ta upp våra attityder mot djur och vilken rätt vi har att utnyttja dem över huvud taget. Det kändes också skönt att det gick att förklara de mest vesäntliga sakerna på bara 20 minuter.